Rumanien-manga fattiga

Trafiken var mycket rorig o anstrangande i Bucharest.Langa koer,mycket dalig luft.Det masta set fortfarande kommunistiskt ut.Gratt o trakigt.Bilparken ar emellertid helt fornyad.Nastan inga Lada langre.En hel del dyra bilar.Enligt var chaffor ar en medelinkomst ca2000kr/man.Livsmedel ar dytate an i Sverige.Hyror minst som hemma.Bensin ungefar samma.Det byggs o det hander mycket i landet-men det verkar som att de fattigs betalar ett hogt pris.I dag far vi veta mer-aker kl 0900 till ett kloster m aldreboende.Alla ar glada o positiva i vart gang.Middagen i garkvall pa AIDRom var enkel men god o karleksfull.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s