Halsning fran Bucharest

Vi ar nu pa barnhemmet STa MNacrina.Har utfors ett fantastiskt arbete av ideella kristna manniskor.Vi har ocksa roligt och skrattar mycket tillsammans. I gar var vi pa en lang bilfard upp till ett kloster ca 150 km n om Bucharest.Mycket vackert.Mycket god lunch.Klostret ar ett lokalt pilgrimsmal-men 500-1000besokare varje helg.Pa vagen hem gick bilen sonder! Typiskt.Och val hemma pa hotelet ca kl 2200 var hissen trasig! Men humoret ar inte trasigt.Mycket psalmsang i bilen.I Morgon ar vi hemma igen. Hoppas vi kan stodja projektet har med att iordningstalla deras nya hus. Medlemsskapet i EU betyder har att de inte kan vanda sig till Bryssel langre och be om hjalp! Utan allt maste ga genom deras egen (inkompetenta)administration. Kyrkan ar farmodligen den bast fungerande samhallsfunktionen i detta land

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s