Torsdagsdepressionen

I dag kom Kyrkans Tidning, av en av mina tidigare kyrkorådsordförandena kallad ”Torsdagsdepressionen”. Jag har varit beredd att i någon mån hålla med.Det har varit för mycket av ”underdog”-mentalitet och för lite av frimodigt ledarskap i tonen. Men inte i dag. Det kändes som en vändning skett när jag läste dagens nummer. Positiva nyheter på första sidan.Inspirerande artiklar inne i tidningen. Olika åsikter får komma till tals och blir emotsagda.

Kyrkans tidning har ca 50 000 i upplaga och läses mest av Svenska kyrkans anställda och förtroendevalda.

I morse tre svanar. Den ensama vita och ett par med en grå o en vit. Dimma och mistlur.Mycket vacker soluppgång. Lite is på värtan för första gången i år. Hoppas vi får skridskois i vinter. Min dröm är att segla isjakt(en av drömmarna altså).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s