Vilken livsfråga kämpar du med?

I morgon är  överskriften i evangelieboken ”Den kämpande tron”.Vilka trosfrågor kämpar Du och jag med? Jag tror(?) inte att det de flesta går och tänker på i dag är om Gud finns eller inte. Jag tror inte heller att de flesta går och tänker på Om Jesus är Guds son och vad det kan betyda för värdlden och för mig personligen. Kanke tyvärr!(?).

Vilken trosfråga-livsfråga kämpar vi vanliga människor med? Är det frågan om min förestående död? Kanske.Är det frågan om min överlednad? Är det frågan om att finna ro och harmoni? Är det frågan om de felsteg jag gjort och hur jag skall komma tillrätta med dem? Är det frågan om vår Jords framtid? Jag tror att alla på något sätt kämpar med en(eller flera) livsfrågor.Sånt man verkligen går och tänker på.

Jag uppmanar nu Dej skriva Din viktigaste livsfråga. Jag kommer att publicera alla svar.Du kan vara annonym.Om du uppger ditt namn som anonym.Men om du inte vill vara anonym så går det oxå bra. Om du skriver att du inte vill bli publicerad så respekterar jag givetvis det.Om du vill ha personli kontakt,så går det oxå.

Jag önskar dig alltl gott. Trevlig Helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s