Svanen flyger

I går var det internationells kvinnodagen-det märktes ,fast inte så mycket.Det var 40 personer ute på isen i Hägernäsviken -jag tror att de flesta fiskade.En märklig sysselsättning, som jag själv ibland har ägnat mig år-fast aldrig på is. Jag metar och lägger långrev-men det var flera år sen.En svan flög över Hägernäsviken i går-det är mäktigt,och sällsynt,att se svanar flyga.

I dag är der grått-igen. Det har varit depparväder länge nu. Vi behöver sol. I kväll skall jag gå på TSO- det är nödvändigt att någon gång gå till ett ställe där jag inte utsätts för allas blickar och granskning.Skönt att få vara -ganska-okänd.(TSO=Svenska Teaterorden).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s