Det snöar – precidiekonferens Viking Line

I kväll snöar det igen! Vackert ,men otroligt. I kväll har vi(jag + några till-närmare bestämt 30 pers) varit på ”Liv i ballans”. Det är ett upplägg som samlar vanliga människor i en Kristen gemenskap för att ära en enkel soppmiddag, lyssna till ett föredrag och sen samtala i grupper om olika teman.Tex Tid,miljö,etik,moral,etc och oxå lägga en b9ibilisk o teologisk aspekt på saken. Trevligt, viktigt och …………………

I morgon börjar presidiekonferensen.Ordf i KR och kyrkoherdar mfl samtalar i två dygn på Viking Lines färja om vissa kyrkliga frågor . I år är temat ”Vision, strategi och struktur”. man kan kanske översätta till: Har vi en framtid? Hur? Hur möta framtidens och nuets ekonomiska kris i kyrkan och till sist;församlingssammanslagningar.

Det är min tolkning.

Som vanligt för mycket organisationsfrågor och för lite innehållsfrågor!

Men det kan säkert bli intressant ändå-jag skall försöka hjälpa till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s