Etanol i bil är fel -man skall äta mat

I dagens Svd talas om etanolsatsningen-igen. Jag har alltid hävddat att det är fel att köra bil på livsmedel.Att bilåkande driver upp matpriserna så att människor svälter-det måste vara mot guds vilja och borde vara mot vår egen.

Snön ligger vit på taken-och en olevd dag ligger framför oss.En vanlig dag som kommer att bli väldigt ovanlig för väldigt många. Alla tudentals människor som dör denna dag. Alla tusentals människor som kommer att skratta av lycka denna dag. Alla tusentals människor som blir födda denna dag-och deras föräldrar.

Dagen är en gåva -jag skall försöka förvalta den. Och önskar dig allt gott denna dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s