Stilla veckan……………….

Vi är i början av stilla veckan.Tid för eftertanke. Vad man skall tänka på? Kanske på att sakta in,dra ner på tempot.(Om det är för högt så att du blir fartblind, uttröttad eller ofocuserad). Det är märkligt att om man skyndar sig riktigt mycket så hinner man nästan inte få något gjort med kvalité. Tommy Hellsten har skrivt en bok med titeln. ”Ju mindre du gör-desto mer får du gjort”(Cordia) Den är riktigt bra!

Isen är ännu kvar inne i viken,därvi bor. Men nu kommer öppet vatten närmare och närmare. Många sjöfåglar har återvänt. Jag besiktigade min MC i morse.Tog sen en tur på några mil. Det är ungefär samma känsla av frihet med att åka MC som med att rida eller segla. Dessa sysselsättningar är bra för själen. Själavård,helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s