Biskopsvalet i Stockholm igen-överklagandet blev ”inget”

Valprövningsnämnden i Svenska kyrkan har betsutat att man inte kan ta upp överklagningarna av biskopsvalet i Stockholm-eftersom valet inte är färdigt! Först när det är klart och man har anslagit vem som valts till biskop, kan man ta upp ett överklagande.Detta betyder att andra (egentligen tredje) valomgången genomförs nu på Tisdag. Därefter, får den som vill det överklaga. Om de överklagningar som redan lämnats in tas upp igen är tveksamt , i fall de inte inlämnas på nytt. Det är väl inte troligt att någon kommer att överklaga i det läget? Det som är tråkigt är i så fall att vi aldrig får reda på om de som har överklagat hade rätt eller fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s