Biskopsvalet i dag

I Roslags kontrakt fick Eva Brunne 37 röster och Hans Ulfvebrand 31 ,dessutom avgavs 6 blanka röster. Eva vann valet(eller vilket verb man nu borde använda?) i hela stiftet. Tyvärr återstår nu väntan på Valprövningsnämndens beslut, när den har tagit ställning till de överklaganden av processen som inkommit.

Om man antar att de ca 900 personer som har deltagit i valet vid _hitintills- tre olika valtillfällen använt i genomsnitt två arbetsdagar för detta-om man antar detta, vilket är rimligt, så har valet hitintills kostar 7.400 arbetstimmar i tid. Naturligtvis har det hela tagit mer tid och pengar i anspråk. Jag säger inte att det är fel eller orimligt -men jag säger att det är värt att reflektera över…………..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s