Ny artikel om Kristen tro som vårt samhälles värdegrund

Jag har skrivit en ny art (Publicerad i SKT) om vårt samhälles värdegrund. Du hittar den  om du klickar på ”Om Johan Blix” och så finns den längst ner i vänsterspalten. Jag menar att den är ganska kontroversiell.Men ingen har hört av sig. Så bruar det ofta var efter publicering av kontroversiella tester. Ngt att fundera över?

EU-valet är över. Resultatet är ngt att tänka på för de tunga betongpartierna(S o M).Piratpartiet kan man säkert bortse ifrån som långsiktig politisk kraft. Men MP:s framgång säger mer om politikens innehåll och människors vilja till förändring och ansvar-tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s