Det är något bortom bergen…………

Jag har för flera år sedan skrivit en text med den lånade rubriken”Det är något bortom bergen…………”.Det är verkligen ingen märkvärdig text -inte alls den jag själv tycker att jag lyckats jättebra med.Men den är omtyckt av andra. Den finns under ”vardagsteologi” om du går in på ”Om johan blix”. Det konstiga är att några tycks hitta den varje vecka- 105 personer har läst den på bloggen. Vad kan man lära av detta? Jo,att även om man själv inte känner sig så jättelyckad ibland-kan man ändå -nästan omedvetet-ha gjort något som är bra för andra. Och tvärt om-ibland har man gjort något som man är väldigt nöjd med själv. Men det kanske inte var så viktigt för någonannan.Av att förstå detta kan man bli ödmjuk och tacksam.Jag påverkas så-hoppas jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s