Kyrkogårdsinvignin i Täby

I går var det invigning av Täby södra begravningsplats och ceremonibyggnaden Stillheten( det får inte heta kapell mht de icke-troende).Allt gick mycket bra.Psalmsång,textläsning och bön samt diverse tal .Detta skedde på Tallbacken.Hela platsen är underbart vacker.

Efter invigningen av begravningsplatsen var det en konsert i ceremonibyggnaden. Det var flygelsolo  med Stefan Ydefelt och solosång av Sofie Björck accompangerad av Britt-Torstensson Brinck. Det var en mycket uppskattad konsert av hög klass.Många talade om den efteråt.Kyrkogårdspersonalen agerade guider och värdar på ett föredömligt sätt.

I morse en svanfamilj som låg och sov på vågorna.Mamma ,pappa och tre tonårssvanar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s