Tiberias- Jerusalem-Bethlehem

På Tisdag morgon åker jag med 9 andra Täbypräster till Israel.De flesta har inte varit där förut-eller det var mycket länge sen. Vi bor mesta tiden på STI. Programmet är späckat(kanske för?).Jag ser fram emot att visa platser o miljöer. Jerusalem lämnar ingen oberörd. Konflikten i området kan man inte heller hålla ifrån sig. Den har så många faktorer att det är nästan omöjligt att sortera dem. Här finns inte rätt eller fel sida. Det finns endast människor som lider och människor som gör rätt eller fel. Respekt för varje levande människas Helighet och lika värde är den enda utgångspunkt -som kan föra till fred.Vi åker hem 17/1.Jag hoppas kunna rapportera varje dag på denna sida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s